CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

heartbeat

Tuesday, December 6, 2011

LENOVO semakin lemah..aduyai

Mood nak update blog tergendala sebab Lenovo kesayangan dah semakin lemah.Tak sampai 5 minit dah ter'off' dengan sendiri.Oh..tinggal setahun untuk tamat belajar.Sabarlah Lenovo sayang. Khidmatmu masih diperlukan..Jangan kondem saat-saat genting ini iaitu saat takde duit,saat duit diperlukan untuk benda lain.Tolong..!!

Inilah buah hati yang dah berkhidmat untuk 4thn setengah.Inilah teman buat assignment,teman berfacebook,teman berblogging,teman bertwitter,teman buat slide PowerPoint,teman tengok movie,teman edit gambar,teman main wedding dash,main angry bird dan segala jenis game,teman siapkan segala macam jenis task,atau dengan erti kata lainnya teman sepanjang hidupLAH!

Bateri dah knock-out,virus tak tahu berapa bnyk dah membiak,anti virus macam chipsmore(kejap ada,kejap takde),laptop mcm dah tak mampu bernafas sbb sesak sgt macam-macam nak simpan..HAH!tu la sebabnya..reti pakai tapi,tak reti jaga.Padan muka Nasiha Sharif!

Sabar ye..anda perlu berkhidmat 1tahun sahaja lagi iaitu tahun penentu hidup tuanmu ini..Sila berkhidmat dengan baik ye!


p/s:Entry pantas..ditaip dalam tempoh tak sampai 5 minit.Hebatkan??
Sila jaga laptop anda dengan baik <--*AMARAN KERAS*

6 comments:

Tinta Ana said...

ohh..buah hati saya dah mengundurkan diri tahun ini..terpaksa mencari buah hati baru walaupun keadaan amat genting..huhuhu

LAici KAng Ais said...

sian lenovo.ahah :)

chEntA said...

tinta ana:
tu la berharap sgt bleh bertahan..kjp je lagi..risau sgt ni tkot tyme praktikum atau assignment die buat hal..risau sesgt..

chEntA said...

laici kang ais:
hahaha..siankan?ni lenovo dah tua..=)
dh lme sgt berkhidmat.

Dian Hazwani said...

haha.. sy pun pgguna lenovo jgk..bru nak genap stahun gune.. ^^

chEntA said...

dian hazwani:
oh..masih baru..jadi,jaga lenovo anda baik2 taw..jangan tiru aksi saya..hahaha..=)