CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

heartbeat

Monday, December 19, 2011

Button Badge

Assalamualaikum w.b.t.

*ini gambar ihsan Encik Google*

Ini bukan entry untuk meniaga sebaliknya,hanya nak tanya siapa yang mempunyai button badge(kalau tak tahu apa itu button badge,sila tengok gambar diatas) yang tidak digunakan atau dah taknak,nak buang,dah taknak simpan jadi khazanah,nak derma,nak separuh je,separuh tak tahu nak buat apa,takde tempat nak simpan atau sebagainya yang sama erti..maka,

ANDA dialu-alukan untuk memberi sebarang komen di entry ini dan tinggalkan email atau apa-apa sahaja alat atau medium untuk menghubungi saudara serta saudari.

Ini kerana,saya ingin mendapatkan button badge terpakai untuk projek yang akan datang.Erti kata lain projek tahun baru.Daripada saudara dan saudari buang,adalah lebih baik diberikan kepada saya dan kita kitar semula.Hehehe..^_^

Saiz,bentuk,warna,gambar,corak dan sebagainya adalah tidak kisah.Apa-apa sahaja asalkan ia adalah button badge.

Kerjasama daripada pihak tuan,puan,saudara dan saudari didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.

p/s:Kalau ada kenalan,boleh suggest2kan jugak ea.

8 comments:

Tinta Ana said...

ehem2..projek kajian tindakan ke?? ;)

chEntA said...

tinta ana:
ohh..yang pasti tidak ana..kajian tindakan pun tak cr lagi definisinya..hahaha..

♥ LULU ♥ said...

utk ape kak??

chEntA said...

lulu:
erm..ada projek sikit..nnt kalau dah jadi,akk tunjuk kt blog ni ye..^_^

Anati Soki said...

best of luck for the project!!! :)

chEntA said...

ANATI:
Thanks dear!

Cik Jannah said...

kalau saya ada dah lama saya bagi. malangnya saya jygak suka kumpul.hehe

chEntA said...

cik jannah:
oh..takpe..ni kalau yg taknak kumpul..hehehe..^_^