CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

heartbeat

Friday, January 30, 2009

Tag~

Dok usha-usha blOg Miss Jenglot a.k.a pujaan hati jeng ternmpk plak nama Chenta kne tag..
Anyway, zara tq ya tag Chenta!~
dan...inilah hasilnya..:

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
.:.family saya dikira benda tak??.:.

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??
.:.air tin cincau jenama yeos'.:.

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
.:.kalo ikut perasaan nk wat dekat Dewan Felda tak pOwn hotel 5 stars tp, kalO ikut fikiran
dkt umh mak dgn ayah sudah.:.

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
.:.dengan spew?.:.

5. Adakah anda sedang dilamun cinta??
.:.tidak sama sekali.:.

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
.:.Restoran Al-Ansar,Keramat.:.

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
.:.Tamadun Islam dan Asia.:.

8. Apakah nama penuh kamu??
.:.Nasiha binti Mohd Sharif, sedapkn??=P.:.

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??
.:.mak kalO nk share psl cter pOmpuan,abah kalO nk bodek mintk dwet or bli
brg..anyway,sy senang dgn kedua-duanya.:.

10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama
kalinya??
.:.spew ek?mcm xde jer..~.:.

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.
-rOsgayah-
-maisarah-
-nadia khalilah-
-asyiela a.k.a syell-
-fatin roOmate-
-hajar-
-nurFatin Zainal-
-muUna-

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??
.:.ya!!saya suka bsuh kain..air.air.air.:.

13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
.:.SepanyOl, (angan-angan jer).:.

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..
.:.merupakan gf kepada classmateku.:.
.:.minat baca nOvel.:.
.:.belajar dkt UITM,Arau.:.
.:.orang Negeri Sembilan.:.
.:.cute raut wajahnyer.:.

15. 8 perkara yang amat saya gilai??
.:.kasut.:.
.:.novel.:.
.:.tido semestinya.:.
.:.makan.makan.makan.:.
.:.angan-angan.:.
.:.beli kain ela then,buat bju kurung.:.
.:.talk.talk.talk.

16. Pelukan atau ciuman??
.:.erm..susah nak pilih ni tp,mcm xnk dua-dua jer.:.

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
.:.ek??.:.
.:.baikk.....:.
.:.adoyai.:.
.:.sukati.:.
p/s:empat lagi perkataan belum dikenalpasti lagi..adeh!!~

18. 8 buah buku yang paling baru di baca??
.:.tamadun islam dan Asia.:.
.:.pengajaran bimbingan dan kaunseling.:.
.:.menjadi guru pendidikan khas.:.
.:.buku panduan kamera digital.:.
.:.pengurusan tingkah laku kanak-kanak.:.
p/s:tu je kOwt..malash owhk mau baca-baca!!~
Font size

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
.:.Tercipta Untukku-Ungu.:.
.:.Cuba-Faizal Tahir.:.
.:.Mocca-I remember.:.
.:.Cela-Boneka.:.
.:.Selamat Ulangtahun Sayang-Imran Ajmain.:.
.:.Hati Malaya-Siti Nurhaliza.:.
.:.Lagu Kita-Aizat.:.
.:.Lagu di blog saya..nk taw??dgr la..lalalala.:.


20. Mari men'TAG' 8 orang lain...
.:.qeema.:.
p/s:kamoO sOrunk je la..~


4 comments:

nur raqeema said...

wah!!
npe mesti sye??
ape2 pn sy akn btnya
thnx for da tag k.seyha
=D

chEntA said...

qeema:
sbb k.seyha syg kamoO..~
selamat menjwb ya!!~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

rajin sungguh jawab tag
he he he...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

chEntA said...

Kak yanie:
hahahahaha..mmg rjin pOwn!~