CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

heartbeat

Wednesday, January 21, 2009

1st award!!~


Award kali ni tak dapat macam tu je. Ada beberapa perkara yang perlu diselesaikan. Ala2 tugasan gitu. Bawah ni senarai tugasan tersebut.
(1) 'Copy badge' "2008 Cute's 3logger Award" dan letakkan di blog anda.
(2) 'Link'/ceritakan kembali siapa yang menganugerahkan award ini kepada anda.
(3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
(4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
(5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di TAGged.

*******************************************
~pemberian dr miss tinta~
tq dear!!

~10 fakta/hobi diri sendiri~
1. baca novel
2. tidur
3. makan
4. gelak
5. bersembang
6. lepak
7. busy di maktab skrg ni
8. rindu dekat mak di rumah
9. bujang @ belum kawin
10. tak sabar nak balik

*miss tinta ni Chenta wat skit-skit jer..biasa la..dkt mktb..xrjin mau update..hehehe*

~10 penerima award~
nk pikir dlu..nnt dh taw Chenta bgtaw kayh'~

2 comments:

ALUNAN TINTA said...

xpe2.ana phm.hehe.cti nati kte update sungguh2 yekk.

chEntA said...

baik tinta!!~
hehehe..=)