CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

heartbeat

Friday, January 2, 2009

16 things yOu may Or yOu may nOt knOw abOut mE!

  1. Dilahirkan di negeri Perak Darul Ridzuan dan dibesarkan sejak 44 hari di negeri SelangOr Darul Ehsan+Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur..(tp,sayangkan tanah tumpahnya darah lebih dr tempat dibesarkan).
  2. Mempunyai ketinggian 158 cm..(xbOleh tinggi dh ni rasanyer).
  3. Hidup dirasakan tidak lengkap tanpa memakai jam tangan..
  4. Seorang yang dalam kategori pendiam..(tp,skali dpt ckp boleh tahan pedasnya bdk2 kelas yg prnh kena faham la perangai Chenta).
  5. Suka menyimpan perasaan + berdendam dan sukar berterus-terang.
  6. Sangat suka membaca nOvel..(suka beli nOvel jgk tp,ekOnomi xmengizinkan utk terus membeli).
  7. Panas baran..watch out kayh'.
  8. Suka bergelak tawa..
  9. Meminati bidang sukan sejak kecil lagi tp,semakin meningkat dewasa segan pulak nk aktif sukan ni..hehehe..(^^,)
  10. Sensitif..(tgk movie nges,gdOh dgn adk nges,mak mrh nges,abh tgur nges,abg tengkin nges..).
  11. Tidak pandai memasak dan lemah dlm bidang tersebut..~
  12. Suka mandi malam..favOurite sejak zaman remaja walaupun telah dinasihati oleh ramai orang.
  13. Suka mengisi waktu lapang+menghabiskan wktu cuti dengan on9..
  14. Sangat-sangat menggemari makanan mamak especially rOti nan + ayam tandOri+teh tarik.
  15. Merupakan penghidap resdung ditahap hampir teruk..
  16. Ingin menjadi seorang anak, adik, kakak, sahabat, pelajar, guru, rakyat, insan yang mengenang jasa, prihatin, berdedikasi, bertanggungjawab, penyayang, sentiasa bersedia dan berfikiran pOsitif!!~

**********************************************************************************

Arahan: apabila anda telah di tag, anda haruslah menulis blog (entry) dengan 16 pekara tentang fakta, perangai, habits, target dll mengenai diri anda. di akhir tag anda, anda harus memilih 16 orang lagi rakan anda untuk di tag..sila list kan nama mereka & nyatakan sebab anda mengetag mereka..anda juga perlu memberi tahu mereka yang anda telah mengetag mereka..

  1. Qeema.
  2. Nurul.
  3. Shafinaz Maruai.
  4. Delyne Adelin.
  5. Tasya.

(KalO rjin wat ye para sahabat!!)

p/s:Chenta ditag kali pertama pada tahun 2009 tp,ditag kali kedua oleh Mr.Sabrosa!!~

11 comments:

ARC said...

ade lg la fakta pasal ko..

ko dulu pnah skola kat Sekolah agama dan Sekolah kebangsaan Sungai Tua baharu

ko dulu mangsa mulut jahat aku..skang aku baik

gahahahah

Tasya AsyaDeTa said...

kk nnti wt. sbb tgh xde mood update blog. ngehehe. btw thx tag

chEntA said...

arc:
wah..bnyk gak ko taw psl ak ek..
mmg la bnyk lg..tp,dier nk 16 jer la..kO mmg jhat dlu..hehehehe..
iye ke skrg dh baek?
=)

chEntA said...

tasya:okeyh2!!

sabrosa said...

hahahha..tq ya chenta..jgn touching2 sgt..tgk mvie pon nk nangis..ada plak..hak3

Delyne Adelin said...

thanx 4 the tag,, nnt i wat okies!
ngee~!

chEntA said...

sabrosa:
welkam2..xde masalah..
ak mmg ske nges..
tgk cter sepi pown teresak-esak..
huhuhu..
delyne:
okeyh dear!
jgn lpe buat taw~

ALUNAN TINTA said...

terukla sabrosa ni kan.ada plak tag panjang2.hmpir migrain jwb.

sabrosa said...

biaq sampai migrain cik tinta..haha

ARC said...

aku mmg baikla skang...lbeh2 lg ngan pompuan wakakkakakka

chEntA said...

tinta:
hahahaha..pening lalat Chenta dibuat Mr.Sabrosa ni..~

Arc:
kahkahkah..2 baik adew mkna..=P